دیروز خواهر زنگ زد که بریم خونه دختر دایی فاطی و کلی هم درباره زنداداش ها حرف زد و دیدم که چقدر نظراتمون بهم نزدیک هست و دلیلش به خاطر عکس ها بوده که تو گروه گذاشته شده و دلیل این که سمیرا تو گروه خانواده پذیرفته شد یک دلیل اساسیش سارا بوده و دلیل اینکه من تو خانواده همسر پذیرفته شدم دلیل اساسیش مژگان بوده و چقدر آدم ها می تون تو زندگی ها موثر باشن و چقدر آدم ها بازیچه دست دیگران هستن و همسر هم فوق العاده می تونه بازیچه بشه و خودش اصلا خبر نداره و چقدر نگرانی های من زیاده و اگر نوشته ها و حرف های فروکس و بنجامین نبود رسما نابود شده بودم و چقدر موثر بودن این آدم ها تو مدیریت خودم و خدا رو شکر که این آدم ها رو دارم و گروه آمریکای فلای لیدی هم بی نظیرن و هرچقدر خدا رو شکر کنم باز کمه 

نوشتن بهترین مدیتیشن هست و بهترین وسیله پاکسازی روح و روانه . و چقدر هیجانزده هستم و دلیلش اینه که فروکس کلی فیلم جدید تو یو تیوب داده که هیجان دارم هر چی زود تر برم ببینم ‌ . البته کار شکنی های همسر برای شارژ اینترنت باعث نگرانیم میشه و یکی از آدم هایی که بهترین استفاده ها رو از اینترنت کرد شاید من باشم و دلیلش تسلطم به روی زبان انگلیسی بود ولی همسر نگران اینه که حد استفاده از اینترنتم زیاده و شاید توجهم بهش کمه و این مشکل منه و نظرش اینه که تو الویت دهمه منه و دوست داره که لااقل تو الویت سوم و چهارم باشه 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سفارش تابلو نقاشی خط ستار سئو قرن بازی Joe Zapiroos جزیره ی دانش موج سبز یا موج شورش؟ sepehrdesign ثبت شرکت